Radionice Leftover company

15_11_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Kam Hram / Facebook
Radionice Leftover company

Od 18. do 23. studenog na Maloj sceni Doma mladih, u sklopu rezidencije cirkuske kompanije Leftover company, održati će se niz radionica i to redom: adionica partnerske akrobatike, Radionica handstandova i fleksibilnosti te Duo trapez. Posljednji dan rezidencije, 23. studenog, umjetnici će prezentirati svoju predstavu u nastajanju - The Leftovers.

U razdoblju od 18. do 23. studenog na Maloj sceni Doma mladih u organizaciji Kulturne alternative - HRAM, Centar novog cirkusa, u sklopu rezidencije cirkuske kompanije Leftover company, održati će se niz radionica. Cirkuski kolektiv Leftover Company čine: Ethan Law, Lisa Angberg, Mira Leonard i Esmeralda Nikolajeff.

19. studenog, u 18 sati, održat će se Radionica partnerske akrobatike. Trosatnu radionicu partnerske akrobatike sa fokusom na icarian games i hand to hand discipline će održati Ethan Low u dvorani udruge Kam Hram. Više informacija na Facebook stranici događaja. 

20. studenog, u 17 sati, na redu je Radionica handstandova i fleksibilnosti s Lisom Angberg u Beton kinu Doma mladih. Radionica se lako može prilagoditi individualnom nivou znanja polaznika. Više informacija na poveznici.

21. i 22. studenog održat će se radionica Duo trapez s Mirom i Esmeraldom. Radionica će obuhvatiti kreativan rad i rad na tehnici na trapezu. Više informacija na Facebook stranici događaja.

Za sve radionice je potrebna prijava putem maila na [email protected] ili u inbox stranice Kam Hram.

Posljednji dan rezidencije, 23. studenog, umjetnici će prezentirati svoju predstavu u nastajanju. Predstava “The Leftovers” je inspirirana kolektivnom sviješću o plesnom podiju. Leftover Company istražuje ljudsko ponašanje u najredikuloznijim stanjima, after party-u. Akrobatski sudari, sreća, bijes, gubitak memorije, znoj, umor, pretjerana konzumacija, nova prijateljstva. Kraj noći, početak dana. “The Leftovers” traže trenutke ljudskosti koji su najbesramniji, najranjiviji i najmanje rafinirani.

Program je realiziran uz potporu Ministarstva kulture RH, Zaklade Kultura nova, Splitsko-dalmatinske županije, Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije i Turističke zajednice grada Splita.