Radionice dramskog odgoja

09_11_2012 / 15:19h
Radionice dramskog odgoja

Uključite se u radionice koje vam mogu pomoći u radu s djecom, mladima i odraslima.

Ako radite na mjestu gdje je izuzetno bitna sposobnost komunikacije, kreativnosti i animacije i želite razvijati vlastitu kreativnost, maštu, kreativnost i animiranost svoje djece, učenika, radne skupine i sl., kulturu govora, samopouzdanje, ali i zdravu (samo)kritičnost i socijalnu angažiranost djece i mladih uključite se u radionice dramskog odgoja i forum teatra.

Tehnika forum teatra jedna je od tehnika kazališta potlačenih namijenjena rješavanju konflikta, za prevenciju nepoželjnih načina ponašanja i za poticanje pozitivnog i zdravog načina razmišljanja. To je kazališna igra u kojoj sudjeluju glumci i gledatelji. U kratkim forum-scenama nisu ponuđena rješenja, niti je cilj naći idealno rješenje, namjera je istražiti što više mogućnosti. Radionice će se održavati jednom tjedno u trajanju od dva školska sata, a ciklus od 8 radionica trajat će 2 mjeseca. Mjesečna članarina je 150 kuna.

Ciklus radionica "Koračić 1" traje tri mjeseca, a radionice će se održavati jednom tjedno u trajanju od 2 školska sata. Radionice dramskog odgoja Koračić koncipirane su kao intenzivan edukacijski trening upoznavanja s raznolikim dramskim igrama i vježbama i dio su šireg programa koji obuhvaća razne tematske cjeline. Mjesečna članarina je 150 kuna.

Voditeljica radionica je diplomirana učiteljica, glumica i dramska pedagoginja Jasmina Žiljak Ilinčić. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na e-mail [email protected]. Potrebno je navesti za koju se radionicu prijavljujete, ime i prezime, kontakt broj i e-mail adresu. Mjesto i vrijeme održavanja radionica bit će naknadno javljeno.