Radionica za srednjoškolce

08_01_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: unsplash.com
Radionica za srednjoškolce

Udruga Mentor organizira radionicu za mlade pod nazivom Legalne psihoaktivne tvari: alkohol i cigarete koja će se održati u prostoru udruge Mentor u četvrtak, 11. siječnja 2018. u 17 sati. Radionica je besplatna i namijenjena je svim zainteresiranim srednjoškolcima.

Udruga Mentor organizira radionicu za mlade pod nazivom Legalne psihoaktivne tvari: alkohol i cigarete koja će se održati u prostoru udruge Mentor (Kroz Smrdečac 7) u četvrtak, 11. siječnja 2018. u 17 sati.

Radionica je besplatna i dio je projekta „EVO – Edukacija voditelja mladih“. Namijenjena je svim zainteresiranim srednjoškolcima.

“Projekt „EVO – Edukacija voditelja mladih“ usmjeren je na senzibiliziranje mladih o vrijednostima volonterstva te na njihovo uključivanje u volonterske akcije u lokalnoj zajednici i školi kroz stjecanje i prenošenje znanja o temi rizičnih ponašanja i njihove prevencije, posebice zlouporabe sredstava ovisnosti i njenog suzbijanja. Radionica Legalne psihoaktivne tvari: alkohol i cigarete jedna je od osam edukativnih radionica tijekom kojih učenici mogu steći znanja o rizičnim ponašanjima i njihovoj prevenciji, poboljšati svoje vještine komunikacije i timskog rada te steći vještine potrebne za vršnjačku edukaciju i vođenje mladih.

Za sve informacije možeš se obratit udruzi Mentor na broj telefona 021/786-245 ili putem e-maila [email protected].

Više informacija o projektu na www.mentor-split.hr.