Radionica radio jinglova

17_04_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: KLFM
Radionica radio jinglova

KLFM poziva sve zainteresirane da se prijave na radionicu radio jinglova. Radionica će održati dvojac iz radijskog kolektiva Combo početkom svibnja u prostorima Doma mladih. Rok za prijavu je 4. svibnja.

KLFM poziva sve zainteresirane da se prijave na radionicu radio jinglova. Radionica će se održati početkom svibnja u prostorima Doma mladih.

Umjetnost smišljanja slogana i jinglova pokazat će vam dvojac iz radijskog kolektiva Combo koji je nekad plovio po valovima radija KL.

Radionica će se odvijati u tri termina u prostorima Doma mladih. Prvi, uvodni termin u kojem će se polaznici upoznati s konceptualnim, tehničkim i kreativnim aspektima izrade ove temeljne radio forme planiran je za srijedu 8. svibnja od 17:00 do 20:00. Sljedeći termin, u kojem će polaznici pod mentorstvom finalizirati svoje uratke održat će se u petak 10. svibnja u istom terminu. Polaznici i polaznice radionice će finalno, uživo u specijalnoj emisiji, prezentirati i samostalno u eter pokrenuti svoje jinglove. KLFM kolektiv će u suradnji s voditeljima radionice odabrati i one jinglove koji će trajno ostati u rotaciji radija.

Radionica je besplatna, a broj sudionika je ograničen.

Rok za prijavu je 4. svibnja.

Više informacija o radionici i prijavnica nalaze se na klfm.org.