Radionica produkcije u Kino klubu

25_10_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Pixabay
Radionica produkcije u Kino klubu

Fokus radionice usmjeren je na produkciju nezavisnih filmova, dokumentarnih i igranih, a održavat će se u popodnevnim terminima po četiri sata svaki dan. Polaznici će dobiti priliku s mentorom raditi na vlastitim projektima.

Otvorene su prijave za Radionicu produkcije koja će se pod vodstvom producenta Tibora Kesera održati od 12. do 14.11. u Kino klubu Split (Ulica slobode 28, Dom mladih, 1.kat).
Na trodnevnoj radionici polaznici će se upoznati s ulogom producenta, ali i produkcijske kuće kroz čitav proces realizacije filma: od inicijalne ideje, tijekom razvoja projekta, snimanja i post-produkcije pa do plasmana i promocije na različitim prikazivačkim platformama,odnosno distribucije. Fokus radionice je usmjeren na produkciju nezavisnih filmova, dokumentarnih i igranih, a održavat će se u popodnevnim terminima po četiri sata svaki dan. Polaznici će dobiti priliku s mentorom raditi na vlastitim projektima.

Prijave na radionicu otvorene su do 05.11.2019., a prijaviti se možeš putem linka.
Za članove Kino kluba sudjelovanje na radionici je besplatno, dok za sve ostale cijena iznosi 150 kn. Broj mjesta je ograničen na 10 polaznika. U slučaju povećanog interesa, selekciju će vršiti voditelj radionice na osnovu dodatne dokumentacije. Prednost će imati polaznici koji već pripremaju vlastite projekte za realizaciju. Projekti mogu biti u različitim fazama realizacije.

O voditelju radionice
Tibor Keser (1981) nagrađivani je producent koji živi i radi u Zagrebu. Završio je Ekonomski fakultet u Zagrebu kao i Akademiju dramske umjetnosti. Od 2014. radi u Restartu (www.restarted.hr) kao producent i izvršni producent na brojnim filmskim projektima. Njegovi interesi uključuju film (podjednako igrani i dokumentarni), video (spotovi i reklame) te izvedbene umjetnosti. Polaznik je brojnih radionica u zemlji i inozemstvu poput Sarajevo Talent Campusa 2013, EURODOC 2015, Berlinale Talents 2016, Jihlava Emerging Producers 2017 i stipendist European Audiovisual Entrepreneurs 2019. Član je Kino kluba Split, Hrvatskog društva filmskih djelatnika i Hrvatske udruge producenata.