Radionica pisanja projekata

06_06_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: mobilnost.hr
Radionica pisanja projekata

Odjel za mobilnost u području mladih organizira radionice pod nazivom "Kako uspješno napisati i prijaviti projekt Razmjene mladih?“. U Splitu će se radionica održati 6. srpnja u suradnji sa Info zonom.

Odjel za mobilnost u području mladih u sklopu Agencije za mobilnost i programe EU organizira radionice pod nazivom "Kako uspješno napisati i prijaviti projekt Razmjene mladih?“ s ciljem informiranja zainteresiranih o pisanju i prijavi projektnog prijedloga.

Kroz radionicu sudionicima će se pomoći u pripremi kvalitetnog projektnog prijedloga za natječaj u okviru programa Erasmus+, aktivnosti Razmjena mladih, kako biste potencijalno ostvarili što bolje rezultate.

Radionice će biti vezane isključivo uz prijavu projekata Razmjena mladih, aktivnost u okviru Ključne aktivnosti 1 u području mladih te su namijenjene novim i manje iskusnim organizacijama koje rade s mladima, osobama koje rade s mladima te aktivnim mladima koji žele naučiti kako uspješno napisati i prijaviti projekt Razmjene mladih.

Radionice će se održati u više gradova (Rijeka, Čakovec, Osijek Split, Zagreb) u suradnji s Eurodesk multiplikatorima, organizacijama koje pružaju informacije o europskim mogućnostima za mlade. U Splitu će se radionica održati 6. srpnja u suradnji sa Info zonom.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje putem prijavnog obrasca. Sudjelovanje na radionicama je besplatno, ali broj sudionika na radionicama je ograničen te Agencija zadržava pravo odabira sudionika sukladno motivaciji prijavljenih.

Okvirni raspored radionice možete pronaći ovdje, a odabrani sudionici će zajedno s potvrdom sudjelovanja primiti i detaljan raspored radionice za koju su odabrani u roku dva radna dana nakon zatvaranja prijava.

Rok za prijavu u Splitu: 29. lipnja.

Više informacija ovdje.