Radionica o Youthpassu

18_10_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Radionica o Youthpassu

Otvorene su prijave za radionicu "Youthpass - vrednovanje neformalnog učenja" na kojoj će sudionici naučiti kako mogu dobiti potvrdu o neformalnom učenju.

Na klubzona.net otvorene su prijave za radionicu "Youthpass - vrednovanje neformalnog učenja" na kojoj će sudionici naučiti kako mogu dobiti potvrdu o neformalnom učenju. Dvosatna radionica održat će se u srijedu, 21. listopada, u 18 sati u Klubu Zona.

- Info zona često na infozona.hr/eurodesk objavljuje prilike za mobilnost i neformalno učenje, a neformalno obrazovanje sve se više cijeni pri zapošljavanju. Youthpass je certifikat u kojem mlada osoba može bilježiti projekte, radionice, razmjene i treninge na kojima je sudjelovala te kompetencije i vještine koje je stekla i razvila. Proces izrade Youthpassa dodatno pojednostavljuje u tu svrhu izrađen digitalni alat s kojim ćemo se detaljno upoznati na radionici - objašnjava Ivana Bartulović, napominjući da radionicu organizira Info zona, kao jedan od multiplikatora Eurodesk mreže u Hrvatskoj, u sklopu kampanje Time to Move.