Radionica o dijalogu s mladima

07_03_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: mobilnost.hr
Radionica o dijalogu s mladima

Erasmus+ radionica za projekte u okviru dijaloga s mladima održat će se 2. travnja 2019. od 10 do 16 sati u Šibeniku. Radionica je namijenjena potencijalnim prijaviteljima koji se žele informirati o mogućnostima i načinu prijave projekata. Rok za prijavu je 18. ožujka.

Agencija za mobilnost i programe Europske unije u suradnji s udrugom „Mladi u EU“ i Savjetom mladih Grada Šibenika organizira radionicu o pripremi projektnih prijedloga u sklopu Ključne aktivnosti 3 u području Erasmus+ mladih „Projekti u okviru dijaloga s mladima“. Radionica će se održati 2. travnja 2019. od 10 do 16 sati u vijećnici Grada Šibenika, Trg Republike Hrvatske 3.

Radionica je namijenjena potencijalnim prijaviteljima koji se žele informirati o mogućnostima i načinu prijave projekata, primjerice udrugama mladih i za mlade, jedinicama lokalne i regionalne samouprave, javnim tijelima, školama.

Uz predstavljanje uvjeta i načina prijave u sklopu navedene aktivnosti programa Erasmus+ za mlade, sudionici će imati priliku iz prve ruke čuti iskustvo uspješne prijave od već postojećih korisnika, ali i dobiti povratne informacije o kvaliteti potencijalnih projektnih ideja kroz rad u manjim grupama i raspravu o projektnim idejama.

Za prijavu je potrebno ispuniti online obrazac.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, ali broj sudionika na radionici je ograničen te Agencija za mobilnost i programe Europske unije zadržava pravo odabira sudionika sukladno motivaciji prijavljenih. Organizator nije u mogućnosti sudionicima refundirati troškove putovanja.

Rok za prijavu: 18. ožujka 2019. godine.

Više informacija na www.mobilnost.hr.