Filmska analiza: nauči čitati film

19_10_2016  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Erik Lončar, ilustracija
Filmska analiza: nauči čitati film

Otvorene su prijave za Radionicu filmske analize na kojoj će ljubitelji filma učiti iščitavati i analizirati simbole, metafore, pogreške i skrivene informacije koje se nalaze u filmovima.

Otvorene su prijave za Radionicu filmske analize u Klubu Zona, na kojoj će ljubitelji filma od 24. listopada učiti iščitavati i analizirati simbole, metafore, pogreške i skrivene informacije koje se nalaze u filmovima.

>> Lajkaj Klub Zona i prati još jednu bogatu sezonu događanja!
>> Rezerviraj mjesto na radionici na klub.infozona.hr


- Koncept radionice prilagođen je polaznicima koji se prvi put susreću s filmskom analizom, ali i onima koji su sudjelovali na sličnim radionicama prethodnih godina u Klubu Zona - objasnio je Erik Lončar, mladi redatelj koji u Klubu Zona vodi i Filmski klub, a vodio je i nekoliko drugih radionica iz područja filmske umjetnosti te povremeno piše filmske analize za portal infozona.hr.

- Tjekom 11 dvosatnih predavanja, ponedjeljkom u 20 sati, te kroz predavanja i realizaciju praktičnih zadataka polaznici radionice naučit će sami pisati filmske analize od kojih će neke i biti javno objavljene - kazao je Erik, pozivajući ljubitelje filma da rezerviraju svoje mjesto putem prijavnice na klub.infozona.hr.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.