Radionica: eksperimentalni film

04_03_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Kino klub Split / Facebook
Radionica: eksperimentalni film

Besplatna radionica eksperimentalnog filma Borisa Poljaka u organizaciji Kino kluba Split održat će se od 21. do 27. ožujka 2016, a rok za prijavu je 15. ožujka.

Besplatna radionica eksperimentalnog filma Borisa Poljaka u organizaciji Kino kluba Split održat će se od 21. do 27. ožujka 2016.

Odabrani polaznici će u prvih pet dana pohađati intenzivna predavanja u večernjem periodu, a preko vikenda snimati svoje uratke uz mentorsku podršku. Selekcija polaznika vršit će se na osnovi usmenog razgovora s prijavljenim kandidatima. Pozvani su svi zainteresirani da pošalju svoje prijave s imenom, prezimenom i kontaktom mobitela ili telefona na e-mail [email protected].

Rok za prijavu: 15. ožujka 2016.

Boris Poljak u Kino klubu Split od 1978. sudjeluje u realizaciji desetak neprofesionalnih filmova kao snimatelj ili autor. Kao direktor fotografije snimio je preko pedeset kratkometražnih (dokumentarnih i eksperimentalnih) filmova te tri dugometražna igrana filma i pet dugometražnih dokumentarnih filmova. U svojstvu redatelja snimio je šest filmova od kojih su tri u koautorstvu s Damirom Čučićem. Dugogodišnji je član Kino kluba Split i Hrvatskog filmskog saveza. Voditelj je brojnih snimateljskih radionica (Medijska škola Ante Peterlić, Kino klub Split, itd.). Nagrađen je brojnim nagradama na domaćim i međunarodnim festivalima, od kojih su najznačajnije nagrade u Nyonu i Karlovym Varyma.

Više informacija na www.havc.hr.