Zadarske i murterske priče

14_09_2012 / 07:31h
Zadarske i murterske priče

Osim dobre glazbe, čut ćete razgovore o zadarskom klubu mladih i udruzi Argonauta te dobiti upute za događanja koja slijede nakon emisije, a dobit ćete priliku i uštedjeti na ulaznici...

Mladi u Zadru će od ove jeseni imati novo mjesto za kvalitetno provođenje slobodnog vremena – o projektu kluba mladih Klooz, ali i drugim aktivnostima udruge Cinaz, pričat će nam Morana Rogić. U prilogu EUformiraj se! gostovat će Luka Ježina iz udruge Argonauta sa Murtera. Ispričat će nam kako udruga doprinosi održivom razvoju otoka, kako se bori protiv pošasti apartmanizacije i dvilje gradnje te prenijeti iskustva partnerstva sa organizacijama iz europskih zemalja i rada s volonterima angažiranim putem Europske volonterske službe.

Čut ćete još informacija, uputa za događanja koja slijede u satima i danima nakon emisije i dobre glazbe, a dobit ćete priliku i uštedjeti na ulaznici za Summer Reunion.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj priloga odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.