Graffiti i hepatitis na radiju

27_07_2012 / 17:30h
Graffiti i hepatitis na radiju

Info zona na radiju će i ovog petka nakratko otputovati na otok, opustiti vas uz dobru glazbu i informirati. Između ostalog, saznat ćete nešto više o bolskom graffiti jamu :)

Info zona na radiju će i ovog petka nakratko otputovati na otok, opustiti vas uz dobru glazbu i informirati. U Bolu na Braču se 01. kolovoza održava graffiti jam koji se prigodno zove Graffiti na gradele. Crtat će Too Late, Kebab, Sarme, Wazup i Resk (Zagreb), Tier (Bol), Smog (Split) i Zeone (Sarajevo), a o glazbi brinuti: DJ Just 126, DJ Grgsta (Zagreb) Elektro fufe (Split) te DJ Fet Ajvi (Bol). Nešto više o događanju reći će nam u razgovoru Marko Boko, organizator događanja.

U emisiji će biti riječi i o hepatitisu jer se 28. srpnja obilježava kao Svjetski dan hepatitisa, a ovogodišnji slogan kampanje je Bliže je no što mislite - naglašavajući svjetsku statistiku da od kroničnog hepatitisa B ili C boluje jedna od dvanaest osoba u svijetu, svaka 3. osoba je bila u kontaktu, a gotovo sigurno svatko od nas poznaje nekoga s tom bolešću.

Morem informacija pripremit ćete se i za nadolazeći tjedan, a uz pokoju ulaznicu za Bačvice Beach Festival bit će lakše i isplanirati vikend…

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj priloga odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.