Stručna praksa i crtići

20_07_2012 / 01:24h
Stručna praksa i crtići

Na valovima Info zone na radiju i ovog petka možete otploviti na Brač. Razgovaramo o međunarodnom festivalu animiranog filma u Bolu te stručnoj praksi u inozemstvu za studente tehničkih znanosti...

Na valovima Info zone na radiju i ovog petka možete otploviti na Brač, ovog puta u Bol! Nakon najava Supetar Super Film Festivala i Vanka regule u prošlim emisijama, u ovoj ćemo razgovarati sa Slavom Lukarovim povodom drugog izdanja međunarodnog festivala animiranog filma Supertoon na kojem će se od 30. srpnja do 03. kolovoza prikazati ukupno 115 animiranih filmova iz cijelog svijeta .

U prilogu EUformiraj se! razgovaramo sa Sabinom Bremšak, tajnicom splitskog IAESTE-a. Međunarodna mreža IAESTE-a broji 55 punopravnih zemalja članica, 8 pridruženih zemalja članica te 23 pripravnice za pridruženo članstvo putem kojih studenti tehničkih znanosti ostvaruju prakse u inozemstvu. U Hrvatskoj, točnije Splitu, Osijeku, Rijeci i Zagrebu trenutno boravi 25 studenata iz inozemstva za koje su organizirana vikend druženja u gradovima domaćinima. Prošli vikend svi IAESTE studenti na boravku u Hrvatskoj posjetili su Split te ćemo pored dojmova koje su iznijeli splitskim domaćinima čuti i kako studenti iz Splita mogu ostvariti praksu u inozemstvu te koje uvjete treba ispuniti prilikom prijave za ostvarivanje prakse.

Naravno, najavljujemo i brojna događanja u Splitu i okolici ovog vikend i idućeg tjedna…

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj priloga odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.