Na otoke na radio valovima

05_07_2012 / 20:27h
Na otoke na radio valovima

Ako ne možete drugačije, na srednjodalmatinske možete otići slušajući Info zonu na radiju… Jedan razgovor vodi vas na Brač, drugi na Vis, a sve će to biti upotpunjeno informacijama i dobrom glazbom.

Ako ne možete drugačije, na srednjodalmatinske možete otići slušajući Info zonu na radiju… Jedan razgovor vodi vas na Brač, drugi na Vis, a sve će to biti upotpunjeno informacijama o drugim događanjima i prilikama te dobrom glazbom.

U Supetru se od 10. do 14. srpnja održava četvrtiSupetar Super Film Festival koji će posjetiteljima ponuditi zanimljivu kombinacija otočnih, domaćih i međunarodnih filmova uz dodatak glazbenog programa o čemu će u razgovoru više reći organizatori festivala.

U prilogu EUformiraj se! Vedran Horvat će najaviti treću Zelenu Akademiju 2020 koja će se krajem kolovoza održati na Visu. Zelena politička struja predstavlja važnu političku opciju, prije svega u Njemačkoj te se iza epiteta zeleni pored ekologije i održivog razvoja nalazi širi spektar ideja kao što su rodna ravnopravnost, ljudska prava, socijalna i politička participacija imigranata i slično. Ovogodišnji program Akademije u fokusu ima zajednička dobra.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj priloga odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.