Više od sat vremena programa!

22_03_2012 / 23:46h
Više od sat vremena programa!

Čut ćete kako će se splitski studenti predstaviti na Tehnologijadi, saznat ćete o iskustvima rada s mladima od Sjeverne Irske do pojasa Gaze te što sprema viška udruga Pokrok... Dijelit će se i knjige i ulaznice te ugostiti sudionici Pričigina.

Ovog petka slušatelji Info zone na radiju će od Joška Barbarića čuti kako će se splitski studenti predstaviti na 16. Tehnologijadi koja se u svibnju održava u Umagu, a okupit će studente iz Hrvatske i Slovenije među kojima će jedini Dalmatinci biti studenti Kemijsko-tehnološkog fakulteta iz Splita.

Profesor Ross Roholt VeLure sa Sveučilišta u Minnesoti kroz razgovor je usporedio iskustva u radu s mladima koja je stekao u različitim sredinama - od Sjeverne Irske, Nizozemske, pojasa Gaze do Sveučilišta u Minnesoti. Razgovor za prilog EUformiraj se! vođen je u Zadru, na prošlotjednom proljetnom kolegiju Studija o mladima za mlade kojim Mreža mladih Hrvatske na inovativan način, izvaninstitucionalnim učenjem o mladima i za mlade, osnažuje mlade osobe iz različitih društvenih područja na aktivan građanski angažman.

Vijesti u 20 sati ne označavaju kraj Info zone na radiju! Poslušajte i razgovor sa Silviom Siminiati iz viške udruge Pokrok koja već četvrtu godinu organizira Reviju stvarnog filma - festival dokumentarnog filma. U rubrici Klin se knjigom izbija! gostovat će sudionici Pričigina.

Više od sat vremena programa bit će upotpunjeno glazbom, informacijama o natječajima i prilikama za upoznavanje novih sredina te najavama događanja u Splitu i okolici... Najbrži slušatelji osvojit će ulaznice za koncert Goribora u petak te za koncert grupe Tobogan u subotu. Također, jednim brzim pozivom mogu i obogatiti svoju kućnu knjižnicu knjigom Iana Rankina, Pritužbe.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj emisije odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.