Gluma, knjiga, put, Brač...

24_02_2012 / 1024:1024h
Gluma, knjiga, put, Brač...

Info zona na radiju i ovog petka nudi pregršt zanimljivih informacija i najava događanja te dovodi goste koji će pričati o glumi, književnosti, putovanjima i životu mladih na Braču. Dijelit će se i knjige i ulaznice!

Info zona na radiju i ovog petka nudi pregršt zanimljivih informacija i najava događanja za mlade u Splitu i okolici. Siniša Novković, glumac Gradskog kazališta mladih najavit će završni sat polaznika Dramskog studija GKM-a na kojem će se izvesti predstava The Žanr. U goste stižu i mladi članovi iz novoregistrirane Udruge srednjoškolaca i studenata otoka Brača. Pričat će o životu mladih na Braču, o njihovoj udruzi i ciljevima koje su sebi zadali pri osnivanju udruge.

Dijele se i ulaznice za subotnji koncert Zostera - dobro znanih Mostaraca koji promoviraju svoj treći album Imači kada. Marijo Glavaš, nakon vijesti u 20 sati, u rubrici Klin se knjigom izbija u goste dovodi Marka Tomaša, još jednog Mostarca koji je dobro znan u Splitu - i po dobrim knjigama i po vođenju alternativne knjižnice Utopija koja je svojevremeno nudila različite naslove koje drugdje u Splitu nije bilo moguće naći. Pričat će o književnosti, ali i o životu mladih kreativaca i (sub)kulturnjaka u Mostaru. Podijelit će se i dvije knjige Paul Austera Sunset park - najprodavanijeg romana prema pisanju New York Timesa.

U prilogu EUformiraj se! Marko Jurković iz udruge Studenti za studente promovirat će popuste koje nude korisnicima Studentske kartice te studentska putovanja koja organizira udruga. Nakon razgovora s Markom poslušajte najnovije i najzanimljivije natječaje i pozive koje mladi mogu iskoristiti kako bi putovali, učili, razmijenili iskustva i uspostavili kvalitetan dijalog sa mladima iz europskih zemalja.

Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj emisije odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.