Slušaj pa putuj, uči i saznaj

10_02_2012 / 00:07h
Slušaj pa putuj, uči i saznaj

Info zona na radiju i ovog petka nudi najave događanja, otkrit ćete što se krije iza pojma CouchSurfing, čut ćete i zanimljive natječaje i pozive te saznati zašto je Udruga Most uvrštena u primjere dobre prakse.

Info zona na radiju i ovog petka nudi najave kulturnih i edukativnih događanja u Splitu i okolici, a dvoje najbržih slušatelja besplatno će na koncertu slušati kako zvuči General Woo dok promovira svoj novi album Verbalni delikt. 


U prilogu EUformiraj se! otkrit ćete što se sve krije iza pojma CouchSurfing. Marko Božiković, Splićaninu koji rado ugošćuje osobe iz svih dijelova svijeta, odgovorit će na pitanja što motivira mlade ljude da se prijave kao domaćini koji nude svoj kauč ljudima koje ne poznaju, kojim kriterijima se vode pri izboru osobe kod koje će odsjesti ili koju će primiti u svoju kuću, kako je riješeno pitanje sigurnosti te kako ovo iskustvo pomaže u  učenju o različitim kulturama i razvija toleranciju i razumijevanje različitosti. 


Čut ćete i zanimljive natječaje i pozive za mlade koji nude mogućnosti dodatnog obrazovanja, putovanja i upoznavanja drugih kultura. Saznat ćete zašto je program Udruge Most za rad s mladima i promocije volonterstva uvršten u primjere dobre prakse od strane European Juvenile Justice Observatorya!


Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!


Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj emisije odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.