Radio Kampus na radio valovima

10_02_2022  |  Autor: I.Z.  |  Foto: RadioKampus
Radio Kampus na radio valovima

Radio Kampus se od sada može čuti na radio frekvenciji 104,1 MHz. Program će se baviti temama studentskog života, sporta i umjetnosti, a od glazbe će biti nešto za sve generacije.

Na radio valovima od sada možeš slušati Radio Kampus, radio za studente i mlade (ali i one malo starije). Namjesti svoj radio prijemnik na 104,1 MHz i poslušaj radio nove generacije.

Ideja Radio Kampusa rodila se prije osam godina, a više od četiri godine se mogao slušati putem njihove web stranice. Projekt je započeo s idejom da se svim studentskim organizacijama Sveučilišta u Splitu, udrugama, studentskim zborovima i studentima pojedincima osigura medijski prostor kojeg do tada nisu imali.

Radio je, kako mu i ime govori, smješten u studenskom kampusu Sveučilišta u Splitu, a program kreiraju i realiziraju članovi udruge Studenti za studente uz poneku produkciju udruga UniSport i Debatna unija. U programu će se baviti temama studenskog i sveučilišnog života, temama sporta i umjetnosti, no ne i politikom. A glazba? Kažu s Radio Kampusa: "Zadovoljit će sve generacije!"

Radijski nakladnik je Sveučilište u Splitu, koje na još jedan način potiče angažiranost studenata i njihovu interakciju s lokalnom zajednicom.

Kako je izgledala priča Radio Kampusa u početku možeš pročitati u razgovoru koji smo vodili s jednim od osnivača prije više od dvije godine - Glas studenata na Kampusu.

PRIKLJUČI SE TIMU!

Ako se i ti želiš okušat u radijskim vodama, imamo dobre vijesti. Radio Kampus traži nove članove volontere koji su spremni malo svoga vremena izdvojiti te pomoći u informiranju studenata i mladih u Splitu. Prijaviti se možeš OVDJE.