Quasimodova veljača

03_02_2015 / 12:15h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Martina Vuković, arhiv
Quasimodova veljača

Quasimodo u veljači donosi koncerte, Bookvicu, kviz, stand up komediju, a prostor kluba pretvorit će se u kazalište - Playdrama će predstaviti predstavu Ljuljačka za dvoje.

Quasimodov program za veljaču starta u srijedu, 4.2. u 21 h, kad se održava se 6. krug pub kviza Quizimodo koji vodi i uređuje poznati novinar, književnik i kvizoljubac Renato Baretić. Quizimodo je timski pub kviz koji se igra u ekipama od troje ljudi, tematski je neodređen - pitanja su iz svih zamislivih područja, ima i zanimljivih nagrada za pobjednike, a na sudjelovanje su pozvani i novi sudionici i stare kvizaške ekipe. Quizimodo je na rasporedu i 18. 2. i 25. 2. u 21 h.

Na prvoj veljačkoj Bookvici gostovat će Teofil Pančić, koji će predstaviti svoju najnoviju knjigu 39 dana lipnja. To je vesela i topla knjiga, mediteransko podunavska. To je knjiga o Splitu, najavljuju organizatori. Iduća Bookvica održat će se 19. 2. a gošća će biti Marina Vujčić.

Prvi petak u veljači dan je za koncert: na Quasijevu se pozornicu penju Otprilike ovako, splitske blues legende koje na sceni djeluju već 40 godina. Za ples nakon koncerta pobrinut će se DJ-evi - Quasimodo Riot Team! Subota će biti dan za DJ-a Hasselhoffa, koji će puštati hitove 80-ih i 90-ih.

U utorak, 10. veljače u 20 h, Quasimodo će postati teatar: predstava Playdrame Ljuljačka za dvoje, u kojoj glume Anastasija Jankovska i Ivan Baranović, imat će premijeru, a izvodit će se još i 12., 15., 20., 21. i 24. veljače. 

Na pokladni utorak, 17. 2., bit će spremne Quasi maškare a već idućeg dana održat će se predavanje o psihološkoj dobrobiti čitanja Riječi kao... Knjige, čime će i Quasi obilježiti tjedan psihologije.

Svoj će program opet predstaviti ekipa iz Studija Smijeha – već tradicionalno gostovanje i novo izdanje Quasi STand-upa je u petak 27.2.