Quasijeve perjanice veljače

28_01_2014 / 19:18h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Luka Kivela, arhiv
Quasijeve perjanice veljače

Približavanje veljače Quasimodu je znak za objavu perjanica novog mjesečnog programa. Plakati za hit mjeseca već se tjedan dana šepure na zidovima, a ulaznica više tražit će se i za Quasi Cabaret.

Približavanje veljače Quasimodu je znak za objavu perjanica novog mjesečnog programa. Plakati za hit mjeseca već se tjedan dana šepure na zidovima - u subotu 15. veljače stižu Partirejkersi! Sedam dana ranije na pozornicu će No Comment, a subotnji glazbeni niz kojeg će prvog dana veljače ponudom od funka do daft punka otvoriti gostujući DJ - UMBO (odgođen za 21. ožujka!), četvrte subote zatvorit će Elektro Fufe.

Ulaznica više tražit će se i za Quasi Cabaret koji na samom kraju mjeseca (28. 2.) ugošćuje Arijanu Čulinu.

Bookvica će 13. veljače predstaviti polaznike 3. generacije Kuće kreativnog pisanja, a 20. veljače ugostiti Karmelu Špoljarić koja je prošle godine imala dvije promocije svojih književnih uradaka.

Dvije srijede, 8. i 26. veljače, rezervirane su za Quizimodo, a ponuda četiri petka raspoređena je u ritmu: Banana Zvuk (7. 2.), Valentinovo uz Balkan's Hi Fi & Peter Po$h (Kingstoned Zvuk) (14. 2.), DJ David Hasselhoff (21. 2.) i povratak Matanovke uz DJ Matana (21. 2.). Za sve petke vrijedi Pravilo 33 - do ponoć ipo cijene svih pića manje su za 33%, a ulaz je besplatan.

>> Pročitaj sve teme vezane uz Quasimodo

U prostoru kluba već su u prodaji ulaznice za No Comment (20 kn), Partibrejkerse (60 kn) i Arijanu Čulinu (30 kn).