Nepal i Indija - hodočašće u Zoni

14_10_2015 / 23:55h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: freeimages.com
Nepal i Indija - hodočašće u Zoni

Ana Božulić i Ante Ljubić održat će u Info zoni putopisno predavanje Nepal i Indija - hodočašće. Oni su se gotovo slučajno pridružili grupi hodočasnika te se na zanimljiv način upoznali sa njima gotovo nepoznatim religijama i kulturama.

Putopisno predavanje Nepal i Indija - hodočašće održat će se u srijedu, 21. listopada u 20 sati u Info zoni. Ana Božulić i Ante Ljubić, samo nekoliko tjedana nakon razornog potresa s epicentrom u Tibetu, gotovo slučajno pridružili su se grupi hodočasnika te posjetili Nepal i Indiju. Obišli su budistička i hinduistička svetišta te se na zanimljiv način upoznali sa njima gotovo nepoznatim religijama i kulturama.

>> Najavi dolazak na Facebooku
>> Prati najave događanja u Info zoni na infozona.hr/program

- Susreli smo se sa nama zastrašujućom nečistoćom i siromaštvom, no prije svega upoznali smo ljude koji nemaju ništa, a sve bi podijelili s nama - kaže Ana ne skrivajući želju za ponovnim povratkom. Na predavanju će prikazati prirodne ljepote i uspomene zabilježene na fotografijama te ispričati dojmove nakon razgovora sa mladićem prisiljenim na brak, doživljaje kupanja u svetoj rijeci Ganges, anegdote o borbi s mušicama i mukotrpnoj vožnji u taksiju te otkriti zašto budisti znaju za svetog Leopolda Mandića.