P.U.L.S.E. i rad s mladima

25_09_2015 / 14:32h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: YouTube / Screenshot
P.U.L.S.E. i rad s mladima

Internacionalni trening P.U.L.S.E. (Produce, Use, Learn, Share, Experience) održan je u travnju u Splitu. Okupio je stručnjake za rad s mladima iz raznih dijelova Europe a o čemu su učili može se vidjeti u videu koji je nastao pri kraju edukacije.

Internacionalni trening P.U.L.S.E. (Produce, Use, Learn, Share, Experience) održan je u travnju u Splitu, u organizaciji Info zone. Kao središnja aktivnost istoimenog projekta okupio je stručnjake za rad s mladima, pripadnike različitih kultura i iz različitih dijelova Europe kako bi razmijenili iskustva u radu s mladima, s naglaskom na uključivanje mladih u projekte i inicijative u njihovim lokalnim zajednicama. Izrada USE-IT mapa, besplatnih mapa gradova za mlade putnike koje kreiraju mladi lokalci za vršnjake koji posjećuju njihov grad, korištena je kao alat za uključivanje mladih. 

Tijekom osmodnevne edukacije sudionici su usvojili nova znanja, iskustva i vještine koje će moći implementirati u svoj rad s mladima. Video snimljen sa sudionicima pokazuje o čemu su učili, ali i kako su se prilagodili splitskom tempu života i pulsu grada.

Trening P.U.L.S.E. održan je uz potporu Agencije za mobilnost i programe EU u sklopu programa Erasmus Plus.