Prvomajska Bookara uz Kristiana

28_04_2015 / 11:31h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Kristian Novak
Prvomajska Bookara uz Kristiana

Na prvosvibanjski Bookara Show dolazi dobitnik nagrade Tportala za roman godine - Kristian Novak. Roman Črna mati zemla žiri književne nagrade Tportala proglasio je najboljim u konkurenciji od 49 naslova.

Na prvosvibanjski Bookara Show u 20 sati u Info zonu dolazi dobitnik Tportal nagrade za roman godine - Kristian Novak.

Roman Črna mati zemla žiri književne nagrade Tportala proglasio je 2013. godine najboljim u konkurenciji od 49 naslova pristiglih na natječaj. Obrazlažući nagradu, žiri je objasnio da su u nagrađenom romanu pronašli - svježinu i začudnost, istančanost u detaljima i stilsko-jezične izazove u kojima čitamo autorski strastven napor namjesto lakoće ispisivanja rečenica.

>> Prati najave događanja u Info zoni na infozona.hr/program

- Ne propustite doći i upoznati ovog sjajnog mladog autora, ponesite svoj primjerak knjige na potpis, pripremite pitanja i fotoaparate, tko zna kad ćete ponovno imati priliku za susret s ovako kvalitetnim piscem - poziva Marijo Glavaš, domaćin Bookare, najavljujući mogućnost da pored razgovora o književnosti i nagrađenoj knjizi, Krisitian prisutnima otkrije i poneku ekskluzivnu informaciju o tekstu na kojem radi. Više o autoru možete saznati na njegovom webu crnamatizemla.com.