Prvi splitski DUMP Day!

31_05_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: DUMP / Press
Prvi splitski DUMP Day!

Udruga mladih programera DUMP organizira prvu besplatnu tehnološku konferenciju pod nazivom DUMP Day koja će se održati 4. lipnja na FESB-u. Prednost je ove konferencije povezivanje s potencijalnim poslodavcima.

Udruga mladih programera DUMP organizira prvu besplatnu tehnološku konferenciju pod nazivom DUMP Day koja će se održati 4. lipnja s početkom u 9 sati na splitskom FESB-u. Riječ je o jednodnevnom događaju na kojem će svi zainteresirani imati priliku saznati nešto više o brojnim tehnološkim postignućima koja uvelike utječu na naše živote. Održat će ih iskusni tim dumpovaca, a pridružit će im se i gostujući predavači, predstavnici najpoznatijih lokalnih, regionalnih i globalnih IT tvrtki koje neprestano traže nove članove svojih timova.

Upravo je povezivanje s potencijalnim poslodavcima prednost ove konferencije. Zainteresirani će posjetitelji tako imati priliku upoznati se s načinom rada i zanimljivostima tvrtki i stvoriti koristan kontakt za buduće suradnje. Neke od tvrtki koje će biti predstavljene su ExtensionEngine, HR Cloud, NetMedia, East Coast Product, Ericsson, Infinum, IT sistemi, Locastic, Microsoft, Profico, Rimac Automobili i Zagrebačka banka. Riječ je o tvrtkama koje se bave različitim aspektima IT sektora što ujedno predstavlja široku lepezu tema iz koje će svatko moći odabrati zanimljiv niz predavanja, neovisno o predznanju.

Ulaz je slobodan za sve zainteresirane uz akreditaciju koja će se moći besplatno preuzeti na info pultovima. Za više informacija posjetite day.dump.hr ili Facebook stranicu Udruge.