Stand up radionica i open mic!

14_01_2015 / 17:28h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Stand up radionica i open mic!

U Info zoni će se održati stand up radionica Studija smijeha - prvi put u Splitu! Voditeljica je Marina Orsag, poznata hrvatska stand up komičarka. Najbolji polaznici dobit će priliku nastupiti na prvom splitskom open micu u klubu Quasimodo.

U Info zoni će se održati stand up radionica Studija smijeha - prvi put u Splitu! Voditeljica Marina Orsag, poznata hrvatska stand up komičarka, svoje će desetogodišnje znanje prenijeti polaznicima tijekom 20 sati intenzivne šestodnevne radionice - od 23. do 29. siječnja, od 18 do 21 sat.

Najbolji polaznici dobit će priliku 30. siječnja u 21h u klubu Quasimodo na prvom splitskom open micu javno pokazati što su naučili. Cijena radionice je samo 150 kuna, a prijave su na infozona.hr/radionica.

>> prati najave događanja u Info zoni na infozona.hr/program

Marina Orsag u svojoj gotovo desetogodišnjoj karijeri ima preko 1600 nastupa diljem Europe te brojne održane radionice iz kojih je proizašlo 12 profesionalnih stand up komičara/ki.

Ovo je jedinstvena prilika da i duhoviti mladi Splićani i Splićanke ozbiljno zakorače prema hrvatskoj stand up sceni. Stand up komedija kao performans doprinosi razvoju mentaliteta i svijesti kod publike i izvođača, a kao nastupačka forma mladima omogućava da se kreativno razvijaju u više smjerova: autorskom, režiserskom, te izvođačkom. Vizija radionica je tehničko-savjetodavnom podrškom povećati broj stand up komičara/ki iz Splita.