Prvi Brač Film Festival

15_06_2015 / 12:52h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Brač Film Festival/Press
Prvi Brač Film Festival

Prvi po redu Brač Film Festival održat će se od 6. do 8. kolovoza u Supetru. Na volontiranje se prijavilo više od 700 mladih, a odabrano je 30 najboljih.

Brač od 6. do 8. kolovoza postaje središte filmske umjetnosti s prvim po redu, međunarodnim Brač Film Festivalom, koji se održava u sklopu manifestacije Supetarsko lito i pod pokroviteljstvom Grada Supetra i Turističke zajednice Grada Supetra.

Osnivač i direktor je mladi redatelj i producent Bruno Mustić a u projektu sudjeluje preko 30 mladih studenata iz cijele Hrvatske. Kako bi podignuli organizacijski standard za pomoć su se obratili i volonterima. Na objavljeni natječaj prijavilo se čak više od 700 mladih ljudi iz Hrvatske i inozemstva (Bosna i Hercegovina, Srbija, Slovenija, Crna Gora, Kosovo, Makedonija, Češka i Austrija). Konačno, nakon dva tjedna, od više od 700 mladih, odabrano je 30 najboljih.

Na Brač Film Festivalu, osim na glavnom filmskom programu, posjetitelji će imati mogućnost sudjelovati na raznim radionicama, predavanjima, okruglim stolovima, izložbama te naravno, zabavnim programima.

Cjelokupni program bit će u potpunosti dostupan tijekom srpnja.

Više o festivalu može se pronaći ovdje.