Prva burza honoraraca

12_03_2013 / 09:54h
Prva burza honoraraca

Nedavno je s radom krenuo internetski servis Rentaj.ME – online burza honorarnih i outsource poslova koja pruža usluge spajanja poslodavaca i samostalnih freelancera za rad na konkretnim zadacima.

Nedavno je s radom krenuo internetski servis Rentaj.ME – online burza honorarnih i outsource poslova koja pruža usluge spajanja poslodavaca i samostalnih freelancera za rad na konkretnim zadacima – piše netokracija.com.

Kako osnivači kažu, Rentaj.ME razlikuje se od servisa za zapošljavanje jer ovdje poslodavci oglašavaju konkretne projektne zadatke za izvršenje, s rokom izvršenja i cijenom koju je poslodavac spreman platiti, a posloprimci šalju ponude za izvršenje te vlastite kvalifikacije za posao.

Po uzoru na svjetske freelancer servise, Rentaj.ME pruža hrvatskim poslodavcima jednostavan pronalazak izvođača outsource poslova poput izrada web stranica, grafičkog dizajna, pisanja priopćenja, prevođenja, upisivanja podataka u baze, računovodstvenih servisa, marketinga, pravnih poslova… S druge strane, Rentaj.ME omogućava i oglašavanje svim pružateljima usluga te im pomaže u pronalasku novih poslova.

Postavljanje projekata i sklapanje poslova putem servisa Rentaj.ME potpuno je besplatno i za poslodavce i za posloprimce. Ako ste zainteresirani, trk na službene stranice za registraciju.