Privatna stvar – javni prostor

02_09_2012 / 23:38h
Privatna stvar – javni prostor

U prostoru Info zone od ponedjeljka do srijede održat će se radionica na kojoj će sudionici pojmovno i praktično na više razina raspravljati o odnosu privatnog, javnog i zajedničkog.

U prostoru Info zone od ponedjeljka do srijede održat će se radionica Privatna stvar – javni prostor na kojoj će sudionici pojmovno i praktično na više razina raspravljati o odnosu privatnog, javnog i zajedničkog.

Prvoga će se dana, nakon uvodnih riječi, održati pet polusatnih predavanja na kojima će se, između ostalog, pričati o privatizaciji obrazovanja, umjetnosti na javnom prostoru te zagrebačkim samoposlužnim restoranima.

U utorak ćemo između ostalog čuti o gay paradi – razlici između privatnog i javnog, te predstavljanje akcije Get getanima. U popodnevnim satima izvesti će se intervencija u prostor te sjedanje u prostor na Splitu 3. U 18 sati je u Info zoni zakazano predstavljanje splitskih građanskih inicijativa i tribina pod nazivom Svrha udruživanja.

Posljednjeg dana radionice predstaviti će se rezultati potrage za splitskim samoposlužnim restoranima, čime će se radionica zatvoriti.

Radionica se održava na hrvatskom i engleskom jeziku, te se pozivaju svi koji se žele informirati o temi i/ili dati svoj doprinos. Detaljni raspored predavanja potražite na službenoj stranici.