Prosinac u Kocki

04_12_2015 / 10:25h  |  Autor: A. K.  |  Foto: Klub Kocka / Press
Prosinac u Kocki

Kocka u prosincu nastavlja s glazbenim programom, od trash hitova do trancea, a nastavit će se i s Kockinim kvizom znanja i raznim radionicama.

Kocka u prosincu nastavlja sa svojim programom uz razne koncerte, radionice i izložbe.

U petak, 4. prosinca puštat će se trash hitovi a idućeg dana - uz program udruga FAP i Aktivist - nastupaju Muka, Essence i Negative Slug. Petak, 11. prosinca rezerviran je za Original 70's Disco Party (Ep. V: The Funk Strikes Back) koji će se održati u znak slave Ratovima zvijezda. UMAS priprema svoje brucoše za ispitne rokove uz nastup unikatnog zagrebačkog dua Side Project u subotu, 12. prosinca. Stimulans, Mesmera i Beerkrieg nastupaju 18. prosinca, a iduće večeri nastupa Stenny uz podršku Botza Soundsystema. Božićni petak bit će u Goa trance stilu uz Allana, Stevu i Lunar Dawn, a posljednji ovogodišnji party 26. prosinca organizira KLFM: THIS IS YOUR HOUSE uz Matiju Duića & Marka Friedla.

Osim glazbenog programa, Kocka organizira i razne radionice: 2., 16. i 23. prosinca održavat će se Queer kalendar (radionica džepnog kalendara) srijedom u 18 h, radionica kukičanja 3., 10. i 17. prosinca u 18 h te likovne radionice 6., 13. i 20 prosinca u 18 h. U utorak i srijedu, 8. i 9. prosinca, održat će se lutkarska radionica, Dreamcatcher radionica 10. i 24. prosinca u 18 h, dok će se otvaranje izložbe Sanje Taraš Praničević održati 14. prosinca u 20 h. Kockin kviz znanja održat će se 10. i 24. prosinca u 20.30 h.

Za više informacija posjetite Facebook-stranicu ili službenu internetsku stranicu.

Rad Koalicije udruga mladih i kluba za mlade Kocka podržavaju Ministarstvo kulture RH, Grad Split i MKC Split, a medijski su partneri Info zona, Dišpet i KLFM radio.