Prosinac u Kocki

04_12_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Kocka / Press
Prosinac u Kocki

Program u klubu Kocka nikad nije bio bogatiji. Između ostalog tu su koncerti Leta 3 i Pipsa te PULP & TAMAN fest.

Program u klubu Kocka nikad nije bio bogatiji, a osim vikend programa se nastavljaju i svakodnevne aktivnosti.

U petak, 8. prosinca, održava se tradicionalni KLFM radio Dan&Noć. Noćni program odvit će se u Klubu Kocka gdje će nastupati bend Svemirko uz podršku KLFM Soundsytema. Već dan nakon, 9. prosinca, u goste ponovno dolazi riječki bend Let 3 s kojima sigurno neće biti dosadno. Više o koncertu na linku.

15. i 16. prosinca udružuju se PULP & TAMAN, dva Kockina party serijala. Petak, 15. prosinca, rezerviran je za PULP event. U goste dolazi Christian Kroupa, slovenski producent u usponu, a ekskluzivno za ovu priliku nastupa trojac MJ Suddani i AM:PM. Večer će upotpuniti gostovanje člana afirmiranog hrvatskog benda The Fogsellers, Fikcio Mongera. Zagrijat će vas PULP residenti - El Commando i Anako. U subotu, 16.12., podrum preuzima TAMAN čija je glavna gošća Alienata, trenutno jedna od najpriznatijih electro / techno dj -ica sa 17 godina karijere iza sebe. Uz nju, u goste dolazi Disrupted Project, dio Vakum etikete iz Pule. Večer otvaraju Gars i Carnero, dok će se za zatvaranje iste pobrinuti El Commando i Kommoda.

Predbožićni vikend počinje u petak 22. prosinca sa DJ Dulashom (Kvalitat Ljubljana) i nastavlja se u subotu 23. prosinca sa Daliborovim granjem i Zagušljivim dimom.
Na Badnjak dolaze Pips, Chips & Videoclips s kojima će Klub Kocka dočekati Božić. Detalji o koncertu dostupni su na linku.

Božić u Kocki je rezerviran za psytrace party Monkey Monks
pres. Psydvent w/ Atriohm. Više o događaju na linku.

Više informacija o programu Kocke možeš naći na Facebooku.