Promocija 10. magazina Info zona

20_12_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Promocija 10. magazina Info zona

Promocija 10., jubilarnog, besplatnog broja magazina za mlade i o mladima Info zona održava se 21. 12. u 20.30 h u Chillton baru u Splitu. Svi su dobrodošli doći po besplatni primjerak, ali i čuti više od tima koji je kreirao sadržaj.

Promocija 10., jubilarnog, besplatnog broja magazina za mlade i o mladima Info zona održava se 21. 12. u 20.30 h u Chillton baru (Jadranska 1) u Splitu. Svi su dobrodošli uzeti besplatni primjerak i saznati više o tome kako je sadržaj nastao, ali i pogledati kratki film povezan s jednim od članaka.

Okrugli broj magazina, koji je i dimenzijom i cijenom prilagođen svakom džepu, donosi članke u različitim formama, no sve ih povezuje isti nazivnik, koji je i pokretačka sila tima Info zone koji radi na kreiranju magazina. Novi broj tako donosi članak o budućnosti Doma mladih i zašto mu je neophodna obnova, potkrijepljen izjavama predstavnika triju udruga koje djeluju u Domu; tu je zatim intervju s Ivanom Svagušom Svagijem koji priča o radionici stripa Nitko nema pravo biti poslušan i kako se ta rečenica (ne) primjenjuje na društvo; povijesna važnost studentskih prosvjeda (i zašto splitski studenti ne prosvjeduju) još je jedna važna tema; možeš uz to saznati više i o punkeru koji je s aktivizmom počeo od Smrdečca a stigao do Beča, o tome za što se bori Pokret otoka, o problemima s kojima se u javnom prostoru susreću osobe s invaliditetom, ali i o problemima s kojima se u Hrvatskoj susreću ili se mogu susresti izbjeglice; da se djelovati može i kad je u pitanju zdravlje, pokazuje članak o socijalnoj fobiji, a za efektan završetak donosimo filmsku analizu kultnog distopijskog filma O za osvetu, epizodu stripa E ka! i križaljku koja otkriva ključnu temu ovog broja.

Pridruži se i uzmi svoj besplatni primjerak!