DOP i zapošljavanje mladih

12_10_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Liga za prevenciju ovisnosti, arhiv
DOP i zapošljavanje mladih

Liga za prevenciju ovisnosti 14. će listopada u 11 h, u Info zoni, predstaviti rezultate projekta DOP - društveno, odgovorno, poduzetno a sudionici će moći čuti više i o aktualnim mjerama zapošljavanja mladih.

Liga za prevenciju ovisnosti 14. će listopada u 11 h, u Info zoni, predstaviti rezultate projekta DOP - društveno, odgovorno, poduzetno.

U sklopu događaja predstavit će se i aktualne mjere zapošljavanja mladih, a stručna savjetnica Centra za informiranje i savjetovanje o karijeri Split (CISOK) predstavit će djelatnost CISOK-a, osobito radionice razvijanja vještina za zapošljavanje koje se provode na mjesečnoj bazi. Osim toga, sudionicima će se dodijeliti potvrde o sudjelovanju na radionicama organiziranima u sklopu projekta.

Podsjećamo, riječ je o projektu koji je za cilj imao imao pomoći mladima da realiziraju svoje poslovne ideje i u sklopu kojeg su organizirane iduće radionice: Prezentacijska i motivacijska radionica, Mladi i poduzetni, zašto ne?, Poduzetništvo mladih u Hrvatskoj – kako napraviti prvi korak?, Izrada poslovnog plana samozapošljavanja, Osnove upravljanja projektnim ciklusom i Osnove socijalnog poduzetništva.