Produžen je rok prijava za CAPSULE program za mlade poduzetnice

30_08_2023 / 09:36h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: zagreb.impacthub.net
Produžen je rok prijava za CAPSULE program za mlade poduzetnice

Ako razmišljate o tome da razvijete svoje poslovanje ili ste već poduzetnice.

Produžen je rok prijava za CAPSULE program kojem je cilj podržati 105 mladih žena u dobi od 18 do 28 godina da razviju svoj poduzetnički duh i vlastitu poslovnu ideju. Odabrane će sudionice proći kroz intenzivan program koji uključuje e-učenje, inkubacijski proces te mentorske susrete i događaje međunarodne zajednice mladih poduzetnica iz Hrvatske, Rumunjske, Mađarske. Prijave su otvorene do 10. rujna 2023. Sudjelovanje u programu je besplatno. Program CAPSULE u Hrvatskoj provodi Impact Hub Zagreb.

CAPSULE je dio europskog Erasmus+ projekta koji provode Impact Hub Bukurešt, Impact Hub Budimpešta, Impact Hub Zagreb i Career Shift. Projekt se fokusira na promociju poduzetništva među mladim ženama kao i važnosti poduzetničkih vještina. CAPSULE ohrabruje sve mlade žene koje žele razviti vlastiti posao, a pogotovo mlade majke, kao i žene iz marginaliziranih skupina kao što su migranti i izbjeglice, da se prijave i sudjeluju u programu.

- Iznimno se veselimo početku ovoga programa u Hrvatskoj. CAPSULE je napravljen u formatu i sadržaju koji mladim ženama i postojećim poduzetnicama daje priliku da se fokusiraju na sebe, svoje vještine i ideje te se povežu s drugima. Ako razmišljate o tome da razvijete svoje poslovanje ili ste već poduzetnice, a potreban vam je mali vjetar u leđa - prijavite se na CAPSULE! - poručila je Ana Raguž, voditeljica programa CAPSULE za Hrvatsku.

Sve mlade žene koje su zainteresirane za prijavu u program to mogu učiniti na internet stranici zagreb.impacthub.net/capsule do 10. rujna 2023. Više detalja o prednostima i rasporedu programa CAPSULE možete pronaći na istoj poveznici.

Ovaj tekst Info zona je pripremila kao multiplikator Eurodeska, europske informacijske mreže koja daje besplatne, kvalitetne i provjerene informacije o mobilnosti za mlade, promiče Erasmus+, Europske snage solidarnosti i ostale programe međunarodne mobilnosti te potiče aktivno građanstvo i razvoj politika za mlade. Javi nam se na [email protected] i pitaj što ne znaš :)