Pripravništvo i škola hardvera

01_12_2014 / 14:39h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: dump.hr
Pripravništvo i škola hardvera

DUMP organizira dvije besplatne aktivnosti za rednjoškolce i studente; program pripravništva i ciklus predavanja o računalnom hardveru.

DUMP, Udruga mladih programera, organizira program pripravništva i ciklus predavanja o računalnom hardveru.
Novi program pripravništva – DUMP Internship namijenjen je studentima i srednjoškolcima koji žele sebi osigurati posao nakon školovanja. Pripravnički program nudi niz aktivnosti kroz koje će se svi polaznici upoznati sa zanimljivim područjima od programiranja i dizajna, preko fotografiranja, obrade videa i audio materijala, pa sve do marketinga i prezentacijskih vještina. Kroz sve to razvijaju se i vještine poput organizacije, timskog rada i komunikacije koje su bitne za svakog poslodavca koji namjerava opstati u današnjim tržišnim uvjetima. Najvrijedniji polaznici, oni koji završe cijeli program, imaju priliku postati članovi udruge DUMP i nastaviti raditi na atraktivnim projektima. Cilj programa jest okupiti raznovrsne pojedince u tim koji će nastaviti raditi na projektima poput razvoja informatičkih usluga za studente FESB-a i Sveučilišta u Splitu, održavanja različitih predavanja za široku publiku, pa sve do organizacije raznih manifestacija u već poznatom DUMP stilu.

Druga aktivnost koju DUMP planira je ciklus predavanja – Mala škola hardvera namijenjena svima onima koje zanimaju osnove sastavljanja računala kako bi sami naučili odabrati najbolje dijelove računala unutar zadanog budžeta. Kroz tri predavanja polaznici će se naučiti kako se snaći u moru dostupnih komponenti koje se nude, kako odabrati najbolje kombinacije, te kako izvući maksimum iz odabranog koristeći nekoliko jednostavnih trikova.

DUMP Internship počinje otvorenom prezentacijom programa za sve zainteresirane koja će se održati u subotu 6.12.2014. na FESB-u u Splitu, u amfiteatru A101 s početkom u 17 sati.

Prvo predavanje ciklusa Mala škola hardvera je na rasporedu dan poslije, u nedjelju 7.12.2014. na FESB-u u Splitu, također u amfiteatru A101 s početkom u 17 sati.
Više informacija o svim aktivnostima udruge možete pronaći na stranici www.dump.hr.