Otkrij novi pogled na roman Cesta

22_04_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Otkrij novi pogled na roman Cesta

Novo gostovanje udruge iTHEom u Klubu Zona bit će posvećeno književnoj kritici i namjeri da se zainteresirane poduči novom pogledu na književna djela. Tema razgovora bit će post-apokaliptični roman C. McCarthya - Cesta.

Novo gostovanje udruge iTHEom u Klubu Zona bit će posvećeno književnoj kritici i namjeri da se zainteresirane poduči novom pogledu na književna djela. U utorak, 25. travnja, u 18 sati tema razgovora bit će post-apokaliptični roman C. McCarthya - Cesta.

- Zainteresirani će dobiti možda novi pogled na ovo književno djelo, ali i naučiti dati više od odgovora sviđa li im se neko književno djelo. Raspravu će moderirati Lucijana Armanda Šundov, profesorica s Odsjeka za hrvatski jezik i književnost Filozofskog fakulteta u Splitu – najavila je Andrea Jović iz udruge iTHEom.

iTHEom, udruga studenata filoloških smjerova Filozofskoga fakulteta u Splitu, jednom mjesečno u Klubu Zona održava predavanja, razgovore o književnosti i tematska druženja.

SKORA DOGAĐANJA U KLUBU ZONA

Kviz HKS-a: Sportskih 100 by Kum* / ponedjeljak, 24.4. / 20:00
iTHEom u Zoni: Književna kritika - Cesta / utorak, 25.4. / 18:00
Graffiti - street art radionica* / od srijede, 26.4. / 20:00
Drabble radionica: Triler* / četvrtak, 27.4. / 17:30
Klub Zona @ EgoFree: Radionica keramike* / subota, 29.4. / 12:00
Klub Zona @ EgoFree: Graffiti - street art radionica* / nedjelja, 30.4. / 12:00
Klub Zona @ EgoFree: Radionica reciklaže odjeće* / ponedjeljak, 1.5. / 12:00

*rezerviraj mjesto putem prijavnice na klub.infozona.hr. Više informacija potraži ili pitaj na Facebook stranici Kluba Zona.