Prijavi se za Mlade snage!

12_09_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: I.Z.
Prijavi se za Mlade snage!

Info zona do kraja rujna okuplja volonterski tim pod nazivom Mlade snage. Timu se mogu pridružiti svi srednjoškolci zainteresirani za rasprave o položaju mladih u Splitu te osmišljavanje i provedbu konkretnih volonterskih aktivnosti.

Info zona do kraja rujna okuplja volonterski tim pod nazivom Mlade snage. Prijavom na infozona.hr/prijava timu se mogu pridružiti svi srednjoškolci zainteresirani za rasprave o položaju mladih u Splitu te osmišljavanje i provedbu konkretnih volonterskih aktivnosti koje će taj položaj unaprijediti.

- Mlade snage će uz kontinuiranu mentorsku podršku tijekom godine raditi na realizaciji različitih volonterskih zadataka među kojima će biti osmišljavanje i realizacija obilježavanja zadnjeg dana školske godine, a sudjelovat će i u diskusijama o potencijalima razvoja Doma mladih te u različitim edukacijama usmjerenim osnaživanju za aktivno sudjelovanje u društvu. Dio aktivnosti Mladih snaga Info zona će realizirati u suradnji s Platformom Doma mladih - objašnjava Anđela Prnjak, buduća voditeljica volonterskog tima.