Prijavi se na Gongovu Školu demokracije na imanju u Moslavini

10_07_2024 / 11:32h
Prijavi se na Gongovu Školu demokracije na imanju u Moslavini

Prijave su otvorene do 9. kolovoza.

Druga Gongova Škola demokracije održat će se od 19. do 21. rujna 2024. godine na imanju Kezele u Moslavini. Prilika je to za umrežavanje, razmjenu iskustava aktivnog sudjelovanja u zajednici, diskusiju o korupciji te za utvrđivanje i proširivanje znanja o političkoj kulturi i institucijama.

- Škola demokracije namijenjena je aktivistima i aktivisticama, mladim političarima i političarkama, osobama koje su aktivne u svojoj zajednici i šire. Onima koji vjeruju u promicanje demokracije kroz participaciju, žele produbiti svoje razumijevanje politike, institucija i političkih procesa, uloge civilnog društva i medija u suvremenim demokracijama i osvijestiti važnost borbe protiv korupcije. Teme modula obrađivat će se kroz niz sesija koje će, uz predavače i predavačice iz Gonga, održati i vrhunski stručnjaci s Fakulteta političkih znanosti i Pravnog fakulteta u Zagrebu - najavljuju iz Gonga. 

Sudjelovanje je besplatno, uz pokrivene troškove smještaja, prehrane i prijevoza. Prijave su otvorene do 9. kolovoza, a prijavnica i više informacija dostupni su na gong.hr.