Ćakula o novoj sezoni u Info zoni

20_06_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z., arhiv
Ćakula o novoj sezoni u Info zoni

Kao rezime prethodne sezone i priprema za novu sezonu Info zona će u zadnjem tjednu lipnja održati ćakulu sa sudionicima edukacija, druženja i izložbi u Info zoni. Svi zainteresirani mogu se prijaviti te pomoći da nova sezona bude još bolja.

Kao rezime prethodne sezone i pripremu za novu sezonu Info zona će u zadnjem tjednu lipnja održati ćakulu sa sudionicima edukacija, druženja i izložbi u Info zoni. Svi zainteresirani mogu se prijaviti na infozona.hr/prijava te pomoći da nova sezone bude još bolja.

U suradnji s udrugom Imaginacija održat će se fokus grupe na kojima će se diskutirati o programskom sadržaju, prostoru i mogućnostima unapređenja kvalitete rada Info zone. Dobrodošli su svi savjeti, kritike i ideje koje će program događanja učiniti još boljim i korisnijim za mlade.

>> Prijavi se na infozona.hr/prijava
>> Pročitaj najavu mjesečnog programa u lipnju
>> Posjeti klub.infozona.hr
>> Prati informacije i potvrdi prijavu na Facebooku


Prošlog tjedna Info zona je druženjem sa suradnicima i mladima obilježila završetak uspješne sezone u kojoj je u više od 400 termina realizirano više od 900 sati besplatnog programa za mlade kojeg je posjećivalo do 400 mladih mjesečno. Među rezultatima istaknuto je da je u deset mjeseci sezone, od rujna prošle godine, u suradnji sa više od 40 suradnika te 22 organizacije i druge pravne osobe, održano 19 jednodnevnih, višednevnih i višemjesečnih radionica i tečajeva, realizirano 12 izložbi, održano 8 putopisnih predavanja, ugošćeno 7 izdanja splitske biciklopopravljaonice te 30 večeri modernih društvenih igara. Na 9 druženja Književnog kluba sudjelovalo je ukupno više od 200 srednjoškolaca te je obrađeno 11 naslova s državne mature. Zanimljivo je i da je Info zona u prošloj godini porezima, prireom i naknadama u proračun Grada Splita uplatila 38 tisuća kuna, što je za tri tisuće kuna više od iznosa koji je Grad Split uplatio za rad Info zone u prošloj godini.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.