Prijavi rad na Rovinj Photodays

15_12_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Rovinj Photodays
Prijavi rad na Rovinj Photodays

Fotografi i fotografkinje iz cijelog svijeta mogu se, do 31. siječnja 2017., prijaviti na natječaj suvremene fotografije Rovinj Photodays.

Otvoren je godišnji natječaj suvremene fotografije: Rovinj Photodays 2017 – deseto izdanje, a na prijavu su pozvani fotografi i fotografkinje iz cijelog svijeta.

Fotografi svoje radove mogu prijaviti u sedam kategorija: arhitektura, moda, pejzaž, portret, akt/tijelo, dokumentarna fotografija te umjetnički koncept. Sve prijave prolaze dva kruga ocjenjivanja te se na kraju biraju po tri najbolje fotografije ili serije fotografija u svakoj kategoriji.

Imena finalista bit će objavljena na službenoj stranici. Dobitnik glavne nagrade osvojit će i samostalnu izložbu na danima Photodaysa u Muzeju za umjetnost i obrt (Zahgreb) na jesen. Pobjednici će također, 6. svibnja 2017. u Rovinju, o trošku organizatora gostovati na svečanoj večeri dodjele nagrada. Sva tri nominirana rada u kategoriji Umjetnički koncept bit će predstavljeni u sklopu završne izložbe finalista.

Rok za prijavu: 31. siječnja 2017.

Više informacija na linku.