Prijavi fotografiju na Organ Vida

03_04_2014 / 12:59h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: FB Organ Vida
Prijavi fotografiju na Organ Vida

Međunarodni festival fotografije Organ Vida raspisao je natječaj za šesto izdanje, a fotografije finalista bit će izložene i objavljene u festivalskom katalogu.

Međunarodni festival fotografije Organ Vida, koji će ove godine doživjeti svoje šesto izdanje, pokrenuo je međunarodni natječaj za suvremenu dokumentarnu fotografiju na temu Refleksije, a o finalistima će odlučivati istaknuti predstavnici svjetske i domaće fotografske scene.

Na natječaj se mogu prijaviti sve punoljetne osobe, iz Republike Hrvatske i inozemstva. Na zadanu temu prijavljuju se fotografski projekti, odnosno serije fotografija. Moguće je prijaviti više zasebnih projekata. Svaki projekt čini serija fotografija od minimalno osam do maksimalno dvadeset i pet. Vrijeme nastanka fotografija nije ograničeno te se prihvaćaju i one fotografije snimljene 2014. godine i ranije.

Žiri će početkom srpnja proglasiti deset finalista i pet pohvaljenih autora koji će svoje projekte izložiti na završnoj izložbi tijekom trajanja festivala te će biti objavljeni u festivalskom katalogu.

Rok za prijavu: 25. svibnja 2014.

organvida.com