Prijavi film na STIFF

27_04_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: STIFF
Prijavi film na STIFF

Međunarodni studentski filmski festival STIFF poziva studente filma, animacije i umjetničkog videa da svoje radove prijave na ovogodišnji treći po redu Festival. Rok za prijavu je 20. svibnja.

Međunarodni studentski filmski festival STIFF poziva studente filma, animacije i umjetničkog videa da svoje radove prijave na ovogodišnji treći po redu Festival. Festval je posvećen promociji studentskih filmskih radova i osnaživanju filmske i video industrije u Hrvatskoj i u regiji, a zajednički ga organiziraju Filmaktiv i Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci.

Prijave su otvorene za studentske igrane, dokumentarne i animirane filmove u trajanju do 60 minuta, nastale u periodu nakon 1. siječnja 2014. godine, a prijavljuju se isključivo putem platforme FilmFreeway. Za program izvan konkurencije mogu se prijaviti filmovi bilo kojeg žanra u trajanju do 25 minuta.

Festival se održava u listopadu u Rijeci, a dodijelit će se nagrade u idućim kategorijama: najbolji film u kategoriji Fikcija, Dokumentarni film i animirani film.

Rok za prijavu je 20. svibnja.


Više informacija na linku.