Prijavi film na Star Film Fest

01_06_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: M. Pokas / stfilmfest.com
Prijavi film na Star Film Fest

Otvorene su prijave za Star Film Fest koji će biti održan od 1. do 3. rujna u Sisku a na natječaj se mogu prijaviti i amateri i profesionalci, u dobi od 18 do 35 godina.

Otvorene su prijave za Star Film Fest koji će biti održan od 1. do 3. rujna u Sisku. Pozvane su sve osobe koje vole filmove i stvaraju ih, bile profesionalci ili amateri, koje žele pokazati svoju viziju, da se prijave na natječaj.

Prijaviti se mogu svi od osamnaest do trideset pet godina u sljedećim kategorijama: dokumentarni, igrani, eksperimentalni, industrijski, one take i, kao novina na ovogodišnjem Festivalu, animirani film za najmlađe gledatelje.

Uvjet je da film ne bude dulji od 30 minuta i da ne smije biti stariji od 2012. godine. Izabrani filmovi bit će objavljeni na službenoj stranici Festivala u roku od 30 dana nakon završetka natječaja.

Šest nagrada bit će podijeljeno u kategoriji međunarodnih i nacionalnih filmova, a posebna nagrada ove godine bit će dodijeljena u kategoriji za najbolji film sa socijalnom tematikom i najbolji film po ocjeni publike.

Prijave su otvorene do 1. srpnja.

Obrazac za prijavu, kao i dodatne informacije mogu se pronaći na stfilmfest.com.