Prijavi ekipu na Kvizanje u Zoni!

28_10_2015 / 16:00h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: I. Z.
Prijavi ekipu na Kvizanje u Zoni!

Otvorene su prijave za početak šeste sezone Kvizanja u Zoni - nagradnog kviza znanja koji je svoje premijerno izdanje imao 2011. godine. Tema prvog kola je - parlamentarni izbori, a sponzor nagrade je klub Quasimodo.

Na infozona.hr/kvizanje otvorene su prijave za početak šeste sezone Kvizanja u Zoni - nagradnog kviza znanja koji je svoje premijerno izdanje imao 2011. godine. Prvo kolo održat će se u srijedu, 4. studenog u 20.30, u Info zoni. Tema prvog kola nosi ime Parlamentarni izbori, a sponzor nagrade je klub Quasimodo koji će pobjednike počastiti besplatnim ulazom na dva događanja po dogovoru.

>> Prati najave događanja u Zoni na infozona.hr/program
>> Prijavi ekipu na infozona.hr/kvizanje
>> Prati Kvizanje: Parlamentarni izbori na Facebooku

Koncept kviza u novoj sezoni ostaje nepromijenjen, no svako će kolo biti prigodno tematski određeno. Tako će četiri dana prije izbora za novi saziv Hrvatskog sabora sudionici kviza odgovarati na pitanja o sazivu prethodnog saziva sabora, članovima Vlade, sastavu koalicija, izbornom zakonu…

Natjecateljska ekipa mora imati dva člana. U prvom krugu ekipe odgovaraju na 20 pitanja sa ponuđenim odgovorima te dvije ekipe sa najviše točnih odgovora ulaze u drugi krug u kojem do titule pobjednika vodi set od deset pitanja bez ponuđenih odgovora. Najbolju ekipu sezone odredit će sraz pobjednika prethodno odigranih kola.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.