Prijavi dizajn majice i osvoji Polaroid kameru ili putovanje Europom!

18_10_2023 / 16:22h  |  Autor: L.V.
Prijavi dizajn majice i osvoji Polaroid kameru ili putovanje Europom!

Nagradu dobiva 8 sudionika.

I ove godine Eurodesk poziva sve mlade da pošalju prijedlog dizajna majice za Time To Move kampanju - najveću promotivnu kampanju o europskim programima za mlade. Sve što moraš je napraviti dizajn majice na temu “Putovanje Europom”.

Dizajn možeš izraditi digitalno, ručno nacrtati, oblikovati tekstom ili dizajnirati sličnim tehnikama. Zatim ga učitaš zajedno sa svojim podacima na dnu poveznice do 31. listopada. i pozoveš prijatelje da baš glasaju za tvoj dizajn!

Nagradu dobiva 5 sudionika s najvećim broj glasova publike, te 3 sudionika po odabiru Eurodeska. Njihova 3 dizajna će krasiti majice u Time To Move kampanji 2024. godine.

Ukupno 8 pobjednika osvaja:
- 5 Eastpack ruksaka (pobjednici s najvećim brojem glasova publike)
- Eastpack putni kofer (3. mjesto)
- Polaroid kamera (2. mjesto)
- Interrail željeznička karta za 4 - 90 dana putovanja po Europi (1. mjesto)

Tri, četiri, sad! Crtaj, slikaj, prijavi!

Prati Time To Move kampanju na Instagramu @eurodesk i TikToku Eurodesk.

Ovaj tekst Info zona je pripremila kao multiplikator Eurodeska, europske informacijske mreže koja daje besplatne, kvalitetne i provjerene informacije o mobilnosti za mlade, promiče Erasmus+, Europske snage solidarnosti i ostale programe međunarodne mobilnosti te potiče aktivno građanstvo i razvoj politika za mlade. Javi nam se na [email protected] i pitaj što ne znaš :)