Uđi u Kuću kreativnog pisanja

18_02_2013 / 11:33h
Uđi u Kuću kreativnog pisanja

Projekt Kuća kreativnog pisanja polaznicima omogućava da uobliče i usavrše svoju želju i potrebu za pisanjem te im nudi kvalitetno polazište i za eventualno profesionalno bavljenje pisanjem. Tečaj u ukupnom trajanju od 4 mjeseca održavat će se u Info zoni.

Projekt Kuća kreativnog pisanja polaznicima omogućava da uobliče i usavrše svoju želju i potrebu za pisanjem te im nudi kvalitetno polazište i za eventualno profesionalno bavljenje pisanjem. Radionica doprinosi i njihovoj pismenoj kulturi, čitanju, razumijevanju i tumačenju svijeta, te samo-artikulaciji, pa i samo-percepciji.

Projekt je pokrenula koordinacija splitskih udruga za promicanje književnosti Bookvica, Kurs i Pričigin u suradnji sa splitskim ogrankom Hrvatskog društva pisaca. U realizaciju projekta kao predavači su se uključili profesionalni pisci Marinko Koščec, kao kreator programa, i Renato Baretić. U novom semestru timu će se pridružiti romanopisac Nebojša Lujanović.

Tečaj obuhvaća 40 sati u ukupnom trajanju od 4 mjeseca, a kao bonus uključuje druženja s inozemnim i domaćim književnicima i književnicama. Održava se u prostorijama Info zone od 22. veljače, a upisi u novi semestar traju do 20. veljače. Zainteresirani polaznici stariji od 15 godina mogu se prijaviti i dobiti podrobnije informacije preko Facebook profila maila [email protected].