Prijave za KLFM Radio školu

12_02_2020  |  Autor: I.Z.  |  Foto: KLFM
Prijave za KLFM Radio školu

KLFM sada već tradicionalnu organizira KLFM Radio školu koja je namijenjena svima koji žele saznati kako funkcionira community streaming radio ili se žele sami uključiti u program.

KLFM sada već tradicionalnu organizira KLFM Radio školu koja je namijenjena svima koji žele saznati kako funkcionira community streaming radio ili se žele sami uključiti u program. Za zainteresirane je nakon škole otvorena mogućnost pridruživanja KLFM radio zajednici volontera te sudjelovanje u radu radija - tehnika, realizacija programa, autorske emisije, organizacija i dr.

Prijave su otvorene do 14. veljače, a obrazac se nalazi na klfm.org. Planirani početak škole je u ponedjeljak 17. veljače.

- Trajanje škole je ukupno 12 sati, četiri sata teorije o konceptu i funkcioniranju community radija te dva puta po četiri sata prakse u radio programu (ukupno tri popodneva). Cilj nam je pružiti polaznicima i polaznicama osnovna znanja o konceptu i misiji communityradija, streaming radio tehnologiji, automatizaciji programa, realizaciji programa u studiju, suradnji kroz cloud servise te KLFM programu i emisijama, uz praktični rad iz studija radija. Škola će se održati u prostorijama radija KLFM i predavaonicama u sklopu Doma mladih u Splitu, u poslijepodnevnim satima. Predznanje nije potrebno, samo dobra volja i ljubav prema radiju! Škola je besplatna, a broj sudionika je ograničen - objašnjavanju organizatori.