Izložba prvog Split Pridea

11_04_2012 / 01:40h  |  Foto: Maja Prgomet
Izložba prvog Split Pridea

Izložba fotografija sa prvog Split Pridea bit će otvorena u petak u Info zoni, a objedinit će preko stotinu fotografija 13 autora nastalih s obje strane ograde.

Izložba fotografija sa prvog Split Pridea bit će otvorena u petak, 13. travnja u 19 sati u Info zoni, a objedinit će preko stotinu fotografija nastalih s obje strane ograde. Kroz dva mjeseca koliko je trajao natječaj za postav izložbe, odazvalo se 22 autora s ukupno 435 fotografija od kojih će na izložbi biti predstavljeni radovi 13 autora: Andrija Vrcan, Buga Cvjetanović, Damir Borčić, Egon Kurtović, Gildo Bavčević, Goran Leš, Josip Ostojić, Joško Ponoš, Lazar Pavlović, Maja Prgomet, Marijo Bašić, Tonči Kranjčević Batalić i Vjeko Santrić.

U sklopu izložbe bit će postavljen i plakat sa logom Split Pridea na koji će posjetitelji izložbe moći napisati svoje dojmove i želje vezane za ovogodišnje Pride najavljen za 09. lipnja. - Podsjetimo se što se dogodilo 11. lipnja 2011. te ne dopustimo da se tako nešto ponovi - pozvali su Iskorak, Kontra i Domine ističući povod organiziranju ove izložbe.