Pričom do Regiusa

04_07_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Regius festival
Pričom do Regiusa

Do početka Regius festivala #7 ostalo je još samo dva tjedna. Organizatori festivala dijele dvije dnevne ulaznice za autora najzanimljivije priče s prethodnih izdanja Regius festivala.

Do početka Regius festivala #7 ostalo je još samo dva tjedna. Posljednji festival alternative u Šibeniku, Regius festival održat će se 14. i 15. srpnja na području nekadašnjeg TEF-a te sedmu godinu okuplja najbolje glazbene predstavnike svih zemalja regije.

Organizatori festivala su pripremili nagradu igru Pričam ti priču u kojoj se od publike s prethodnih šest izdanja Regius festivala traži da na Facebook stranici festivala podijele svoju priču o (ne)zgodama usko vezanim uz Regius.

Na Regiusu ste upoznali ljubav svog života, stvorili nova poznanstva ili prijateljstva koja su rezultirala osnivanjem benda ili možda pokretanjem nekog novog događanja? Sklopili ste neke poslovne suradnje ili imate neku dobru priču usko vezanu za Regius festival? Onda je ovo nagradna igra za vas!

Svoju priču ostavite na Facebook stranici Regius festivala u komentaru posta s oznakom 'Pričam ti priču' i ona s najviše reakcija (palčeva gore, srca, osmijeha, wow-a i ostalih raspoloživih emojia te eventualno komentara) osvaja nagradu – dvije dnevne ulaznice za dan po izboru! Prednost imaju priče koje se mogu potkrijepiti fotografijom!

-I sami smo svjedočili nekim lijepim pričama koje su nastajale na Regius festivalu prethodnih šest godina i dok se festival održavao na Jadriji, ali i kasnije na lokaciji TEF-a u Šibeniku. Ovo je idealan način da publika javno otkrije još jednu stranu Regiusa i da dokažemo da je Regius više od još jednog glazbenog festivala, da alternativa nije nešto divlje i bez lijepe emocije – poručuju iz organizacije Regius festivala.

Autor najbolje priče moći će izabrati dvije dnevne ulaznice za jedan od dva dana Regius festivala, a bira između ovog:

Petak, 14. srpnja: Ponte de Carla // Artan Lili // Kojoti // Pips Chips & Video Clips // The FogSellers
Subota, 15. srpnja: Čudnoređe // Stereo banana // TBF // Songkillers // Kontradikshn

Također, osim glavnog stagea, tu je i manja pozornica na kojoj će se svirati na početku i na kraju Regius festivala, ali i između nastupa bendova. Za to su zaduženi: Škalja&Sokol, NiceHell & Santiago Batacosta te Daboo (Membrain Festival Crew).

Dnevne i festivalske ulaznice za Regius festival #7 mogu se kupiti u Šibeniku na nekoliko lokacija i to u caffe barovima Azimut, Baldekin i Bono te online putem sustava Entrio kao i na njihovim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

Cijena festivalske ulaznice u pretprodaji iznosi svega 100,00 kuna, a dnevna ulaznica 70,00 kuna što Regius festival čini najjeftinijim festivalom.

Posjetiteljima je osiguran i festivalska kamp lokacija koja je besplatna i svega par minuta od mjesta gdje se održavaju koncerti kao i gradske plaže i stare gradske jezgre za dnevno uživanje.