Preko veze

29_03_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Amadeus Events
Preko veze

Svega tri dana bilo je potrebno da splićanke i splićani razgrabe ulaznice za novi cabaret "Preko veze" pa je otvorena nova izvedba 3. travnja u 18 sati.

Kazalište Moruzgva u Splitu ima već svoju stalnu publiku koja dobro zna da od njih može puno očekivati, a ako im pridodamo i poznato kazalište Kerempuh kao partnera u koprodukciji očekivanja su još veća.

I vjerujte nećete se razočarati. Rijetko koja predstava je u svega mjesec dana od premijere izazvala toliko pohvala od publike i kritike kao cabaret "Preko veze".

A kako i ne bi kad uz izvrsnu glumačku postavu, koju čine Mila Elegović, Ana Begić, Ana Maras Harmander i Linda Begonja, nadodate tekst i režiju pronicljivog i uvijek zanimljivog Ivana Lea Leme - uspjeh je zajamčen.

Cabaret "Preko veze" u formi dinamičnog, zabavnog i duhovitog stand-upa priča publici sudbine žena, majki, kraljica i štoviše Hrvatica koje svoje živote grade pomoću omiljenog sredstva napredovanja na ovim prostorima – veza i vezica.

No bila ona na visokom položaju ili tek čistačica preko veze, razne životne situacije dovode ove snažne ženske likove do urnebesnih živčanih slomova koji će publiku nasmijati i razgaliti.

Pred skori dolazak u rodni Split Ana Maras Harmander kazala nam je:
"Lijepo je osjetiti ljubav od publike, njihov interes za našu predstavu puno nam znači. Ali kad je ta publika još ona moja, splitska, veselje je još veće. Posebno me raduju i informacije kako dolaze i gledatelji iz Trogira, Sinja, pa čak s Hvara na predstavu. To je najveće priznanje koje glumac može dobiti."

A da ne bi i Vi tražili vezu kako doći do ulaznice za sve one željne dobre zabave otvorena je nova izvedba 3. travnja u 18 sati.

Zbog velikog interesa publike bagajna u Lori radit će i vikendom pa svoje ulaznice možete nabaviti na blagajni dvorane Lora svaki dan od 15 do 19 sati te online u sustavu Croatia tickets.

Više informacija na Facebook stranici Amadeus events.