Rezultati Pretežno vedro

01_12_2014 / 10:42h  |  Autor: I. Z.
Rezultati Pretežno vedro

U četvrtak će se predstaviti rezultati projekta Pretežno vedro koji je Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije realizirao u suradnji s Info zonom.

U Info zoni će se u četvrtak, 4. prosinca u 19.30, predstaviti rezultati projekta Pretežno vedro koji je Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko dalmatinske-županije realizirao u suradnji s Info zonom. Prezentirat će se edukativni strip koji je nastao na radionicama, evaluacije korisnika projekta te mogućnosti primjene stripa u radu s mladima.

>> Prati nove najave događanja u Info zoni na infozona.hr/program

Projekt Pretežno vedro od 2011. godine provodi Služba za zaštitu mentalnog zdravlja, prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti Nastavnog zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije primjenjujući multimedijalni pristup u radu s mladima - film, fotografiju, diskusiju, literarno stvaralaštvo, likovno izražavanje, dizajn, društvene mreže i drugo. Zavod je ostvario i suradnju s Info zonom te su se mladi korisnici Zavoda priključili radionicama stripa koje se u Info zoni održavaju od 2008. godine.

Prezentaciju će održati i voditelji radionice stripa nagrađene Europskom nagradom za prevenciju zloupotrebe droga, o čemu smo već pisali prošli tjedan.